www.mariaru.fi

 

MariaRu-n hierontahoidot 

Intialainen päähieronta ilman öljyä:

Tekniikka on lähtöisin ikivanhasta intialaisesta ayurveda-terveystieteestä. Intiassa päähieronta on tuiki tavallinen monessa perheessä ja siellä käytetään usein tuoksuöljyjä, jolloin hiukset ja hiuspohja samalla saavat ravintoa. Useimmiten me emme kuitenkaan käytä öljyä asiakkaiden toivomuksesta, joten hoitoon voi pikaisesti tulla vaikka kahvi- tai ruokatauolla!

Intialaisen päähieronnan aikana sinä istut tuolilla täysissä pukeissa. Hoidon aikana hierotaan päänahkaa, olkapäitä, käsiä ja kaulaa painamalla pehmeästi jolloin stressi ja jännitykset poistuvat. Pääsääntöisesti teemme hoidot ilman öljyjä. 

Aromaattinen hieronta:

Aromaattisen hieronnan aikana tunnet olosi ylelliseksi hellän tuoksuhieronnan aikana. Mieleen tulee rentouttava loikoilu aurinkotuolissa kesätuulen leyhytellessä kukkaistuoksuja ympärillesi. Hoito tapahtuu pehmeästi ja kiireettömästi, aikaa on riittämiin täydelliseen rentoutumiseen.  Hoidon aikana käytetään erikoisöljyä sisältäviä tuotteita, joilla on sekä fysiologisia että psykologisia vaikutuksia, kun niitä hengitetään. 

Rentouttava hieronta, klassinen hieronta:

Rentouttava hieronta purkaa lihasjännityksiä, lyhentyneitä lihaksia ja lihassolmukkeita sekä lisää kehon hapenottokykyä. Vaikuttaa lihasjännityksiin sekä akuutissa tilanteessa että ennaltaehkäisevästi rentouttaen.
Voit kesken käsittelyn pyytää tehokkaampaa tai pinnallisempaa hierontaa.

Urheiluhieronta

Urheiluhieronta on kehitetty aktiiviharjoituksessa olevaa kehoa varten ja nykyään sitä sovelletaan myös klassisen hieronnan yhteydessä. Urheiluhieronta käsittelee lihaksia tehokkaammin kuin klassisessa hieronnassa, jotta lihasten palautuminen tapahtuisi nopeasti. 
Valmennuksessa olevat urheilijat käyvät säännöllisesti usean kerran viikossa hierojalla varmistaakseen mahdollisimman tehokkaan valmennuksen.

Mitä hieronta siis on?

Hieronta on lääketieteellinen tapa käsitellä lihasjännityksiä, lyhentyneitä lihaksia ja lihassolmuja. Se voidaan tehdä silloin kun lihasjännitykset ovat jo aiheutuneet tai ennaltaehkäisevästi. Stressi, suuttumus tai huolet sekä tietenkin yksitoikkoiset liikkeet tai istumatyö, etenkin tietokoneella aiheuttavat usein lihasjännityksiä. Hieronta edesauttaa työssä jaksamista ja auttaa rentoutumaan.

Hieronta lisää lihasten hapenottokykyä sekä tekee ne notkeammaksi ja joustavammaksi. Se vaikuttaa myös hermostoon myönteisesti ja parantaa kehon lämpötilaa, verenkiertoa ja nestetasapainoa. Keskittymiskyky paranee usein ja ruoansulatustoiminnot tehostuvat. 

Mitä hieroja tekee?
Käsittelyn aikana hieroja pehmentää ja venyttää lihaksia,j olloin lyhentyneiden, jännittyneiden lihassäikeiden liikuntakyky lisääntyy ja ne venyvät. Lihassolmut purkautuvat painamalla. 

Kuinka usein on mentävä hierontaan? 
Monet asiakkaista kokevat että onnistun käsittelemään akuutit vaivat kuten niskan jäykkyyttä, selän jännityksiä ym. muutaman hoitokerran aikana. On kuitenkin tärkeätä pitää kehon liikkuvat osat toimintakykyisinä jatkuvalla huollolla ennaltaehkäisevästi, jolloin kivuliaita lihasjännitystiloja ei pääse syntymään.
Moni asiakas käy kerran viikossa tai useammin. 

Mikäli sinulla jo on kivuliaita lihasjännityksiä tai tahdot ennaltehkäisevää hoitoa tahi tahdot kysellä hieronnasta voit soittaa ja kysellä hieronnasta puh. 040 754 3174.

Ajanvaraus:  Nettiajanvaraus - klikkaa!

Ajanvaraus puh. 040 754 3174; 0400 708 281 (klo 9-20)
 
Löydät Etusivulta bussivuorot ja opaskartta vastaanotollen

Hyvinvointia edesauttaa myös oikea ravinto - ravinto-ohjeita antaa laill. ravitsemisterapeutti Päivi Sertti - klikkaa tästä lisätietoja!

Tervetuloa!                          

www.mariaru.fi

©2019 Hierontahoidot | MariaRu TYKY-hieronta Urheiluhieronta Otaniemi Tapiola Espoo Otnäs Hagalund Massage Sports Massage Sportmassage Intialainen päähieronta klassinen hieronta - Vienet