www.mariaru.fi

MariaRu-hieronta sopii lahjaksi kaikille

Palkitse tiimiäsi

LAHJAKORTILLA MariaRu-HIERONTAAN


MariaRu-lahjakortti rentouttavaan hierontaan HYVÄN SUORITUKSEN jälkeen Alk. 32 € (+ toimitusmaksu 5 € jos lähetetään postitse)

Toimitus: Nouto, posti ja jopa sähköpostitse

Soita p. 0400 708281 tai meilaile 
mariaru.hieronta (att) gmail.com - Kerromme lisää!

Punaisen Ristin onnittelukortista lisämaksu 5 €/kortti, mikä summa on jo suoritettu Punaiselle Ristille.

Lahjakortti MariaRu-hierontaan sopii varmasti kaikille ystäville, sitä muistetaan lämmöllä aina! Lahjakortteja täydentää rentouttava MariaRu-kauratyyny.

Jos annat Ystävänlahjana MariaRu-sarjakortin voit lisäetuna ostaa MariaRu-hartialämmittimen hintaan 5 € (norm. 18 €), esim.

5 x 30 min Hieronta 150 € (erikseen 160 €) 
1 MariaRu-hartialämmitin 5 € (erikseen 18 €)
PAKETTIHINTA 155 €, SÄÄSTO 23 € (erikseen 178 €)

Vinkki: Osta sama paketti jo nyt ja anna Äitienpäiväksi. Lahjakortit voimassa 6 kk ostopäivästä

Sopiva pikkulahja - Tehokas pihkavoide 16 €/80 g Made in Kuusamo. Tehoaa halkeileviin sormenpäihin, hyttyspistoihin, kovettumiin jalkapohjiin, märkiviin haavoihin, ihottumiin ja "vetää vielä tikut pois" - vanhanajan konsti joka nyt on taas herätetty henkiin!

Myös erinomainen voide koirantassuihin ja hiertymiin - suojaa tiesuojalta!

Jos vastaanottaja harrastaa urheilua hänelle sopii MariaRu-urheiluhierontaLAHJAKORTTI

Hemmottelusta nauttiva henkilö pitää varmasti ylellisestä aromaattisesta hieronnasta. Siihen kuuluu olennaisena osana hyvinvointia lisäävä yrttituoksu. 

Intialainen päähieronta on vaivaton ja nopea rentoutustapa. Se sopii kiireiselle henkilölle ja hänelle joka ei ole vielä tottunut hierontaan. Päähieronnan aikana asiakas istuu tuolilla täysissä pukeissa ja hieroja käsittelee vain hänen päänahkaansa. 

Jännittyneitä lihaksia voit kotioloissa rentouttaa hoitavan MariaRu-KAURATYYNYN avulla. Lämmitettynä mikrossa tyyny rentouttaa kireitä lihaksia. Pakastimessa jäähdytettynä viileä pussi lieventää revähtymiä ja reumasärkyä.

UUTUUS - Humantool-Satulaistuin meiltä! Tilaa ja nouda se MariaRu-Innopoli-2:sta. Ota koekäyttöön yritykseenne, sitoumuksetta.

MariaRu-lahjakortin ja -kauratyynyn sekä Humantool-satulaistuimen voit hankkia eri tavoilla:
- Ostamalla vastaanotoltamme Innopoli 2, Tekniikantie 14, Otaniemi.
Sovi aika puh. 040 754 3174. Noutoajan voit myös varata nettiajanvarauksen kautta! (Valitse nouto)
- Tilaamalla MariaRu-nettikaupasta - näpäytä Ruotsin lippua ja sen jälkeen Nettikauppaa
- Tilaamalla sähköpostitse mariaru.hieronta (ätt) gmail.com

MariaRu-hierontalahjakortit toimitetaan halutessa Suomen punaisen ristin onnittelu- tai muun ajankohtaiskortin kanssa. Suomen punaiselle ristille on suoritettu kortista 5 € maksu, joka veloitetaan ostajalta hierontalahjakorttimaksun lisäksi. Lisätään 5 € toimitusmaksu jos lahjakortti toimitetaan postitse

Nettikaupasta tai sähköpostitse tilattuna lahjakortit ja muut tuotteet toimitetaan joko postiennakolla tai 3 päivän sisällä sen jälkeen kun ennakkomaksu näkyy tilillämme. 

Sovi noutoaika puhelimitse (puh. 040 754 3174 / Maria), niin voit henkilökohtaisesti noutaa MariaRu-lahjakortin, Humantool-satulaistuimen tai hoitavan MariaRu-kauratyynyn hierontavastaanotolta, Innopoli-2, Otaniemi

Ajanvaraus MariaRu-hierontaan: 

Nettiajanvaraus - klikkaa!
Puh. 040 754 3174 klo 9-17 ark.

Tervetuloa rentouttavaan MariaRu-hierontaan!

 

©2019 Palkitse tiimiäsi! | MariaRu TYKY-hieronta Urheiluhieronta Otaniemi Tapiola Espoo Otnäs Hagalund Massage Sports Massage Sportmassage Intialainen päähieronta klassinen hieronta - Vienet