www.mariaru.fi

TYKY-yrityssopimus säännölliseen MariaRu-hierontaan 

Säännöllinen hieronta rentouttaa toimistohartioita ja edesauttaa työssä jaksamista sekä vähentää stressiä. Henkilökuntanne voi tulla TYKY-hierontaan yrityskohtaisen sopimuksen puitteissa esim. kerran viikossa ja me laskutamme Teitä kerran kuukaudessa.

Säännöllinen hieronta on yhtä tärkeätä sekä pienyrityksen että suuren, monikansallisen konsernin henkilökunnalle. Sen avulla sairauspoissaolot vähenevät, koska hieronta poistaa staattiset lihasjännitteet etenkin niska-hartia-alueelta.

Hieronta luetaan työkykyä ylläpitäviin hoitotoimenpiteisiin ja on verotuksessa vähennyskelpoinen tietyin edellytyksin. Verohallituksen ohjeiden mukaisesti työnantaja voi verovapaana etuna kustantaa työntekijöilleen TYKY-hieronnan. Edellytyksenä on että työnantaja etukäteen tekee sopimuksen suoraan hierontapalvelujen tuottajan kanssa.

Teidän yritystänne koskeva MariaRu-TYKY-hierontasopimus voisi esim. sisältää 5 x 45 min hierontaa kutakin työntekijää kohden. Työntekijät varaavat sitten TYKY-hieronnan nettiajanvarauksen kautta tai puhelimitse.

Ottakaa yhteys niin räätälöimme Teille sopivan MariaRu-TYKY-hierontapaketin!

Sähköposti mariaru.hieronta@gmail.com tai
puh. 040 7543 174 Maria Ruotsalainen


MariaRu-nettiajanvaraus - klikkaa!
©2019 TYKY-hierontasopimus | MariaRu TYKY-hieronta Urheiluhieronta Otaniemi Tapiola Espoo Otnäs Hagalund Massage Sports Massage Sportmassage Intialainen päähieronta klassinen hieronta - Vienet